Kapari

Kapari bitkisinin çiçek tomurcuklarının salamura edilmesi ile hazırlanan Kapari ve aynı bitkinin tohumu olan Kapari Meyvesi, deniz ürünleri, et yemekleri, salatalar, makarnalar ve tüketicinin damak zevkine göre diğer yemeklerin hazırlanmasında kullanılabilir.  Eski Yunanlılar tarafından faydalı bir ilaç hammaddesi olarak kullanılan Kapari, ağrı kesici özelliğinin yanı sıra pek çok hastalığa karşı vücuda direnç kazandırır.

MERKEZ OFİS

Şehit Fethi Bey Caddesi No. 43/801 35210 İZMİR - TÜRKİYE

Tel: +90 232 441 58 80 Faks: +90 232 489 51 88

FABRİKA

İzmir - Ankara Asfaltı 33. km  Kemalpaşa İZMİR -TÜRKİYE

Tel: +90 232 876 12 00  Faks: +90 232 876 12 35